dijous, 5 de juny del 2014

Spot

Hola xics! En la meua classe estem representant l'obra de teatre Spot,és una obra   molt   graciosa i entretinguda.

Cada equip fa un capítol i al nostre equip li ha tocat el 9 'Vamos a la cama que hay que descansar', tracta sobre una xiqueta que està sola en la seua habitació i de sobte comença a cridar,va sa mare espantada y li pregunta que li passa,la xiqueta li diu que 'L'home dolent' està en la seua habitació i no li deixarà dormir,la mare no veu res i la tracta com si estiguera boja,al final lo veu i la xiqueta sense creure-ho li diu que li diga que se'n vaja,la mare li diu que no passa res que només és una panderola.Al final la mare arruixa a 'L'home dolent' i per més que negava que era una panderola mor.

Els problemes que vam tindre són que el capítol era per a ser representat per 3 persones i en el meu equip érem 4 persones, però inventarem un paper xicotet del germà. Lo presentarem el dia 28 de maig, amb la nostra classe i un altre grup que estava treballant el mateix.

En el meu equip els materials que utilitzarem van ser una manta i un coixí per a la xiqueta i el germà, 'L'home dolent' vestit de negre i un spray per a arruixar-lo. M'ha agradat molt l'experiència i ho tornaria a repetir.
Tinguérem Prous dies per a practicar l'obra amb els companys i per a anar al lloc on calia representar-lo.

 Mar Salas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada