dissabte, 11 de gener del 2014

DROGUES

Ja fa molt de temps hi havia un adolescent anomenat Esteban que és va anar de festa a una discoteca de nit i una persona les va oferir unes pastilles a ell i als seues amics dient-los que servien per a passar millor el temps. L’adolescent il·lús va acceptar aquelles pastilles que li oferia  l’home. Aleshores tots els amics es van prendre les pastilles i van continuar ballant.

Després d’un temps Esteban és va marejar i va caure al sòl. Varen cridar a una ambulància i el traslladaren a l’hospital. Al passar un temps els metges varen determinar que Esteban havia entrat en coma. Aleshores  varen cridar a casa dels seus pares per avisar-les .

Va vindre tota la família a veure com estava. Després d’un mes i mig va passar un miracle, es va despertar del coma. Li varen dir que el que  havia consumit  havia sigut una droga. I mai més va prendre cap droga. 

Borja Monsálvez Pozo

4 comentaris:

  1. El artìcle de les drogues està bè.


    Adria Ruiz

    ResponElimina
  2. Sóc Raúl, crec que aquest article no se si es de veritat pot ser útil per als que tomen drogues i els que lligen reflexionen sobre el que els poden pasar.

    ResponElimina
  3. No és per res però aquest article es pareix un poc al llibre que vam llegir l'any passat en Castellà de "Campos de fresas" (és quasi igual solament que canvies el nom de la protagonista per Esteban hahaha XD). A pesar d'això està prou bé i està interessant ;)

    Jorge Medina

    ResponElimina
  4. Em pareix que el article es interessant.

    Lucía García Esteve

    ResponElimina